Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tervetuloa nauttimaan!

Ekopharma

 

Ekopharma on suomalainen tuotesarja, joka pohjautuu kotimaisten marjojen aktiiviaineisiin. Tällä sivulla saat lisätietoa Vadelma-, Herukka-, Karpalo- ja Tyrni tuotesarjoista, jotka ovat Nemolla käytössä.

 

Vadelma

Kosteuttava Vadelma-hoitolinja heleyttää ja pehmentää ihoa. Linja on ihanteellinen nuorelle, pintakuivalle tai kuivalle iholle, sen humektanttinen vaikutus sitoo kosteutta ihon pintaan ja ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa ehkäisten ihon kuivumista.

 Vadelma hoitaa ihoa vitamiinien ja antioksidanttien avulla ja sillä on myös ihohuokosia supistavia sekä luonnollisia ärsytystä rauhoittavia ominaisuuksia. Antioksidanttinen vadelman siemenöljy parantaa ihon kimmoisuutta ja joustavuutta. Vadelman marjauute sisältää mm. C-ja B-vitamiinia, magnesiumia ja mangaania.Tämä antaa iholle uutta elinvoimaa ja heleyttä. Vadelman marjauute on myös antioksidanttista ja se syväkosteuttaa ihoa.

 

Herukka

Herukka-hoitolinja rauhoittaa ja vahvistaa ihoa tehden siitä terveemmän ja väriltään tasaisemman. Se myös vähentää ihon punoitusta sekä vahvistaa ja suojaa ihoa.

 Hajusteeton Herukka-hoitolinja on kehitetty herkälle iholle ja hoitolinja on ihanteellinen atooppisen ihon hoidossa. Mustaherukansiemenöljyn ainutlaatuinen rasvahappokoostumus ja runsas E-vitamiinipitoisuus rauhoittavat, pehmentävät ja kosteuttavat ihoa. Herukka sopii loistavasti myös tuoksuyliherkille ja hajusteallergisille sen hajusteettomuuden vuoksi.

 

Karpalo

Karpalo-hoitolinja tasapainottaa ihoa ja vähentää sen tulehdusta. Karpalon antimikrobiset ainesosat puhdistavat ihoa ja tasapainottavat talintuotantoa. Karpalon siemenöljy on erittäin antioksidanttista.

 Karpalo on varsinainen pohjoismainen terveysmarja, joka sisältää ainutlaatuisia määriä bioaktiivisia aineita. Karpalo on ideaali hoitamaan rasvaista ihoa, sillä se tasapainottaa talintuotantoa ja hoitaa ihon epäpuhtauksia antimikrobisen vaikutuksensa ansiosta. Karpalon sisältämät proantosyanidiinit, flavonolit, katekiini, viini-, omena-ja sitruunahappo ovat antibakteerisia aineita. Karpalonmarjauute on antioksidanttista, joten se puhdistaa ihoa, hoitaa aknea luonnollisesti sekä supistaa ihohuokosia.

 

Tyrni

Tyrni-hoitolinja kiinteyttää ja uudistaa ihoa tehden siitä kirkkaamman ja sileämmän. Se myös ravitsee ja suojaa ihoa. Antioksidanttinen Tyrni-hoitolinja kirkastaa ihoa ja antaa sille terveen hehkun.

 Tyrni on tehokas ihon uudistaja. Tyrnin antioksidanttiset ominaisuudet uudistavat ihoa ja suojaavat sitä ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Tyrni ravitsee ihosoluja sisältämiensä iholle tärkeiden vitamiinien ja kivennäisaineiden avulla. Se on tehokkaista anti-age-vaikutuksistaan tunnettujen A-ja C-vitamiinien lähde. Siemenöljy omaa voimakkaan ennenaikaista ikääntymistä ehkäisevän antioksidantti tehon. Tyrni-hoitolinjan anti-age-peptidit tehostavat kollageenin muodostusta, ne lisäävät ihon kiinteyttä ja silottavat juonteita. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja lisää sen täyteläisyyttä.